Expressa't!

Què t'ha semblat l'exposició? Deixa els teus comentaris!

27/11/08

L'última setmana de visites...

Aquesta setmana, hem rebut la visita dels que seran els últims en conèixer l'exposició de la María Helguera: Àlbum de família. Coincideix amb el moment en què la María ha començat a visitar les escoles per a conèixer els seus petits admiradors i els treballs que han fet al voltant de la seva obra. Cardedeu amb l'art vigent es converteix, així, un any més, en una experiència única entorn a l'art contemporani per als nens i nenes de Cardedeu, els seus mestres, els artistes i també per nosaltres!. Esperem que el projecte continui donant a conèixer artistes contemporanis per molts anys!

Aquest és el resum de la setmana:

Dilluns 24
Els nens i nenes de P4, 1er i 4art de l'escola Les Aigües van venir a conèixer i experimentar amb l'obra de María Helguera. Aquí tenim algunes fotos de la seva visita:

Alumnes de P4

Aquests són els alumnes de 1er

I aquests, els de 4art
Dimarts 25
El primer grup en venir al Museu ha estat el de P5 de Les Aigües, i el segon, del de p3 del Mil·lenari. Tenim algunes imatges de la primera visita...

Els nens i nenes de P5 i una de les seves obres!

Dimecres 26
Els primers, van ser els alumnes de P5B de Les Aigües. Després, els nens i nenes de p3B del Mil·lenari van fer la seva primera visita al Museu!

Els nens i nenes de p5 han hagut d'investigar de ben aprop les obres per a descobrir com ha pintat la María els seus quadres!

Dijous 27
Avui ha estat un dia molt especial pels nens i nenes de P3B de les Aigües. No només han visitat per primera vegada el Museu per a veure una exposició, sinó que, a més, s'han trobat amb la sorpresa que la María els havia vingut a veure!
Després, ha sigut el torn dels alumnes de 2nB del CEIP Germans Corbella, que han treballat de valent a partir de tot el que han aprés veient l'exposició.


Em sembla que la María també s'ho ha passat molt bé amb la classe de les Balenes!

No hay comentarios: