Expressa't!

Què t'ha semblat l'exposició? Deixa els teus comentaris!

20/11/08

Estem arribant al final de l'àlbum de família...

Aquesta setmana ens han visitat molts nens i nenes de diferents escoles, no només de Cardedeu, també han vingut del Masnou i Granollers!

Dilluns 17, van venir els nens i nenes de P3A del CEIP Dolors Granés, els de P3 del CEIP Corbella i, per la tarda, els de 2nA del CEIP Les Aigües. No tenim fotos... però ells en van fer... potser les trobeu penjades a la seva web!

Dimarts 18, els primers en arribar van ser els nens i nenes de p3B del CEIP Dolors Granés. Després, els alumnes de 3er del CEIP Marina de Montgat van descobrir Cardedeu, el Museu, i l'exposició de la María Helguera... potser no serà l'última vegada de vinguin!! Esperem que ens visitin aviat!
Per la tarda, va ser el torn dels nens i nenes de 4rtB del CEIP Les aigües, que, tot i que amb pressa, van aconseguir veure l'exposició i fer uns treballs molt originals!

Dimecres 19, van venir dos grups de l'escola Les Aigües: 6è de bon matí i 2nC per la tarda.

Dijous 20, ha estat un dia molt mogut! Pel matí hem tingut la visita dels nens i nenes de p5 de l'escola Mestres Montanya de Granollers, el cel i les estrelles. Han vingut amb tren fins a Cardedeu, han fet una volta pel poble per conèixer-lo, i han vingut al Museu, on han conegut l'obra de la María i han treballat de valent al taller amb les sanguines i el collage.
Per la tarda ha sigut el torn dels nens i nenes de 3erA de l'escola de Les Aigües.

Aquí teniu algunes imatges d'avui...


Com ens ha costat descobrir com estan fets aquests retrats!

CEIP Mestres Montanya, Granollers

***

CEIP Les Aigües

No hay comentarios: