Expressa't!

Què t'ha semblat l'exposició? Deixa els teus comentaris!

14/11/08

Resum de la setmana

Els nens i nenes de les escoles no paren de venir al Museu! Cada dia nous alumnes de Cardedeu descobreixen l'exposició 'àlbum de família', conèixen la María Helguera i aprenen a fer servir les sanguines. Una de les parts que més els hi agrada és veure el vídeo on la María explica el seu viatge a Barcelona, i les imatges ens mostren com és el seu taller, i com pinten. Descobreixen, a més, altres obres de l'artista.
No hem pogut fer fotos de tots, però aquí teniu un breu reportatge d'alguns dels nens i nenes que ens han visitat aquesta setmana:
Dilluns 10, del CEIP Mil·lenari van venir les nenes i nens de 3er. I de Les Aigües, els nens i nenes de 3er, que aquí podeu veure:

Dimarts 11, van ser els nens i nenes de 2n de l'escola Germans Corbella i els de P4 de Can Manent. Per la tarda, van ser els nens i nenes de cinquè de Les Aigües, els visitants de l'exposició. Tenim fotos dels dos grups:

Corbella

Can Manent

Dimecres 12, va ser un dia de molta pluja! els nens i nenes de 1er de l'escola Germans Corbella van poder venir, però a l'hora de marxar... va ser tota una aventura!!

Dijous 13, els nens i nenes de 1er de l'escola Germans Corbella i el grup de P3 de Can Manent van ser els nostres convidats!
Mireu què guapos els de la classe de les papallones!

Divendres 14, avui han vingut els nens i nenes de 4art de l'escola Dolors Granés i el grup de P4 del CEIP Mil·lenari.
Malauradament, no tenim imatges de la seva visita, però podem assegurar que s'ho han passat bé i han aprés moltes coses!!

No hay comentarios: